Speelkleed Rotterdam
kleurrijke en vrolijke
plaids in verschillende designs


Shop speelplaid Rotterdam


Ik wil een ontwerp op maat



Ga naar de webshop

Een mooi plaid is veelzijdig in gebruik: Wil je nu een opvouwbaar speelkleed van Rotterdam of een Bowie plaid? Je bent bij LoesjeZaakjes aan het goede adres. Ga naar mijn shop voor alle plaids die direct te bestellen zijn.
Wil je een eigen ontwerp of een design voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk. Het speelplaid Rotterdam is aan te passen aan jouw bedrijf. Bevindt jouw bedrijf zich op de plattegrond van speelkleed Rotterdam? Dan kan ik je pand of je logo toevoegen voor een design op maat. Laat het mij weten en ik stuur je een offerte voor een aangepast ontwerp.

Wil je in plaats van een Rotterdam plaid liever een plaid met een ander design? Dat is ook mogelijk! Bekijk mijn shop en vind daar uiteenlopende vrolijke ontwerpen: Bowie, patronen, food of toch nog wat Rotterdamse iconische bruggen. Ook hiervoor geldt: wil je een plaid laten aanpassen naar jouw eigen wensen, bijvoorbeeld door een andere kleur of een toevoeging van een logo? Ik sta voor je klaar voor het bedenken van een passende oplossing.